Prekinuta sjednica Izvršnog odbora, datum nove još nije poznat

Bez izbora selektora

Prekinuta sjednica Izvršnog odbora, datum nove još nije poznat

M. Šljivak

Sjednica Izvršnog odbora NSBiH je prekinuta.

Novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nije izabran i pitanje je kada će Zmajevi dobiti novog vođu.

Još uvijek nije poznato kada će biti zakazana nova sjednica. Do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo je samo dva mjeseca i ovakva situacija najmanje odgovara igračima i čovjeku koji će preuzeti nacionalni tim.

Uskoro će biti poznato više informacija kada će biti održana nova sjednica Izvršnog odbora, a vidjet ćemo ko će biti novi selektor BiH.

Top Komentari

Edin Merlin
Jedini savez na kugli zemaljskoj u kome rade idioti koji nemaju veze sa sportom,kulturom i obrazovanjem....
13 0
Saban
Pojedini lobi je vec izlobirao Peteva koji negodi niti navijacima niti igracima samo privatnom lobiju koji bi preko njegs gurali svoje neke pulene,praksa s kojom hitno mora prestati i dase bira i poziva kvalitez i zasluga,vecina sm8 misljenja da bi Barbarez uveo red ali ocigledno im nepase jer nemogu manipulirat nit s njim nit s spahicem,SAVEZ NAPOLJE dajte mjesta legendama vi ste grobari Bih fudbala nacije koja je veoma talentirana ali vi ubiste kvalitet,
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi