6

Komentari (6)

Alen23
Sijecam se lad smp ih na srcu dobili kad su ljudi zasluzili i pobojedu i remi al et neka su i nas jednom zvijezde obasijale
Ivica_Osim8
Kakav ne Dzeko zabio gol volejom na Grb iz nepostojeceg ofsajfa
Vrana
Borite se Nema samo setat po terenu, igrajte voljom i zeljom,tako se najbolje igra Nadam se pobjedi hajmo Bosno & Hercegovino
Arnel925
Sjećam se da smo imali sreće u ove dvije utakmice. Nadati se da ćemo večeras imati vise kontrole i igrati bolje fudbal nego tad.
Darkwood
Samo kad pomislim na onu prvu tekmu muka mi dođe ali 3 boda smo uzeli sto je najvažnije bilo. Pa tako i večeras, pobjeda se broji a ostalo manje vise.
felee
Sretno ljiljani !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.