3

Komentari (3)

Balkanska posla.A šta je sa blokadom Makedonije od strane Grčke ili rat U Zapadnoj Makedoniji s Albancima?Nisu samo sa Srbima u sukobu.Tako je komplet svugdje od Alpa do Bosfora.Slovenija traži Austrijsku Korušku i Trst,Talijani Slovenački i Hrvatski dio Istre,Mađari od Baranje do Rijeke,Hrvatska Boku ili Srijem.O BiH da i ne govorimo,mržanja unutar nje i prema susjedima svih prema svima.O Srbima ili Crnogorcima ne treba ni pričati.Balkanski primitivizam koji vuče korijen iz plemensko klanovske podjele.
sslazio
Ko im kaze. Pa mi smo do skoro svima zvizdali. tek malo sad zadnjih godina je ok pa i nama uzvracaju svi tako. Sinoc npr rumuni nisu zvizdali kao sto ni mi njima nismo.
Interista1993
Zasluzeno nakon svega sto bugari hoce od Makedonije za status clankce evropske unije..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti