Škahić napušta Slobodu, ali ostaje u Premijer ligi

Odlazi u Zvijezdu 09

Škahić napušta Slobodu, ali ostaje u Premijer ligi

E. Čaušević

Defanzivni fudbaler Ibrahim Škahić odlučio je napustiti ekipu Slobode nakon tri sezone u tuzlanskom klubu.

Škahić je u Slobodu stigao na ljeto 2015. godine iz Veleža, a nakon tri sezone odlučio je da je vrijeme za rastanak. Ovaj 24-godišnji defanzivac karijeru će nastaviti u dresu novog bh. premijerligaša Zvijezde 09.

Ovaj Tuzlak sa Zvijezdom će potpisati saradnju na godinu dana uz mogućnost da na kraju sezone produži ugovor za još jednu sezonu.

Škahić je ponikao u redovima Gradine iz Srebrenika, a igrao je još za Omladinac iz Mionice, češku Karvinu iz mostarski Velež. Ove sezone u dresu Slobode odigrao je 13 utakmica i postigao je jedan gol.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti