Škahić produžio sa Slobodom, čekaju se Ordagić i Zec
Foto: FK Sloboda

Radno u Slobodi

Škahić produžio sa Slobodom, čekaju se Ordagić i Zec

Defanzivac Ibrahim Škahić danas je u klupskim prostorijama potpisao novi ugovor sa FK Sloboda. 

Škahić, kojem je ugovor sa tuzlanskim klubom važio do ljeta 2017. godine, odlučio je na obostrano zadovoljstvo produžiti saradnju na još godinu dana.

Upravni odbor FK Sloboda je pored Škahića novi ugovor ponudio i Ordagiću koji još uvijek čeka zvaničnu ponudu iz Južne Koreje, a također razgovor je obavljen i sa Zecom. Zecu je ponuđeno produženje saradnje do 2018. godine i on će već sutra nakon konsultacija sa agentom donijeti odluku hoće li biti dio tima koji će u nastavku sezone nastojati izboriti plasman u Evropu. 

Na klupskoj stranici je objavljeno da se u Slobodi aktivno radi i na pripremi pravilnika prema kojem će fudbaleri biti dodatno nagrađeni za svoj rad i učinak na terenu, odnosno novčano destimulisani za kršenje klupskog kodeksa i loše rezultate.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima bit će poznat status i ostalih fudbalera na koje Vlado Jagodić može da računa u nastavku sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi