Skandal trese Juve, Dybali će ovaj potez presuditi

Pred kraj meča protiv Sassuoloa

Skandal trese Juve, Dybali će ovaj potez presuditi

Fudbaleri Juventusa slavili su danas pobjedu protiv Sassuoloa sa 2:0 u okviru italijanske Serije A.

Ipak, trener Juventusa Massimiliano Allegri neće po dobrom pamtiti ovaj meč, a razlog je Argentinac Paulo Dybala koji ga je ponizio pred cijelim svijetom pred kraj meča. 

Allegri je u 78. minuti utakmice odlučio da iz igre izvede Dybalu kojeg je zamijenio Marko Pjaca, a Dybali se očito nije svidjelo što je morao ranije napustiti teren pa je odlučio koliko toliko uzvratiti udarac Allegriju. 

Naime, trener Juventusa mu je pružio ruku prilikom izlaska, ali Argentinac se samo pozdravio sa Pjacom, a Allegriju je izmakao ruku. To su, naravno, zabilježile kamere italijanskih medija.

Bit će zanimljivo vidjeti reakcije aktera nakon što ovaj video počne kružiti internetom.

Potražite više informacija na temu Serie A:


videoplayback by goloviliga
Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi