16

Komentari (16)

MLADOST
Hrabar potez lešinara nema šta. Respekt ****te. Čak su i par momaka poslali na stražu u Skender Vakuf dok su ostali postavljali fotke. Ovo su planirali od ulaska u PL i operacija je uspješno prošla. Uff dobro je, Manijaci ih nisu vidjeli. Još jednom Respekt za ovo hrabro djelo momčine. Drugi put im i prstom zaprijetite, pripadnite ih i recite im da idu kvragu. S****t će se. E svakakvih pizdurina na dunjaluku, i jeste vala Retardirani Genocidni Isprdci.
Ludilo_brale
TrebHamo se sHvi ujediHniti da izbacHimo oHfo oHno , vaHmo taHmo... haHaHaHaHaHaHaHaHah
Fishek
Sarajlije se "ubise" dokazujuci jesu li bolji hordasi ili manijaci,kojih vise ima bla bla...a gdje god odu (Siroki,Banja L...) ponizavaju ih. Pa vi pravite i dalje dobrodoslice u Sarajevu. I prestanite pizdit,mene stid
SrednjaBosna
Prvo jeftino,drugo to samo dokazuju da igraju sa mnogo vecim klubovima nego sto su njihovi
Speed
Speed
amadeus21
Ništa čudno iz RS-a...grad općenito je u haosu.
Zeleni_zub
Ovdje mora biti prvenstveno kazna policiji. To je najveći problem. Svjesno ostave provokaciju zbog koje će se proliti nečija krv. Koja je to stoka.
Zeleni_zub
Eto naših klubova... A onda se kao ograde kad im savez spuca kaznu zbog navijača. Drotovima OK da se poredaju slike tuče i time 100% loži navijače na narednu tuču... a onda se drotovi kao zgražavaju što dođe do incidenta, kao navijači su problem. navijači kakve mi imamo su samo rezultat sistema koji gajimo.
magistar
Jedini skandal juče u Banjoj Luci je bila trica u mreži Želje
@dn@n
ciroa
Bravo majstore, dobili tri komada pa im sad sve smeta. Ko kakve strine, a kao manijaci...
MirzaBarucic
Meni koliko se cini, Lesinari su nakon okrsaja u Oborcima bili hospitalizirani. Ili se varam? :)
VelaHavle
Al zato ni rijeci o zvizdanju na Vedranovo ime u listici... molim zeljovce da se ne kace, niko njima nista ne govori
Jadnimi
U principu sam protiv, bezveznih tuća omladine. Ali ako treba da se prepucavaju, neka se prepucavaju po tom a ne po vjerskom-nacionalnom-političkom konceptu
genter
Pricate o genocidnim izrodima, i vi kao iznenadjeni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti