Skandal u Hrvatskoj! Igrač poslije utakmice sutkinji rekao: Dođi da te je*emo
Foto: Facebook

Čeka ga drastična kazna

Skandal u Hrvatskoj! Igrač poslije utakmice sutkinji rekao: Dođi da te je*emo

Mediji u Hrvatskoj puni su natpisa o skandalu koji se dogodio u petak na utakmici drugog kola 2. HNL-a između Solina i Sesveta.

Susret u blizini Splita završen je neriješenim rezultatom (1:1), a na kraju se više nego o utakmici priča o skandalu u koji su uključeni četvrta sutkinja Ivana Martinčić i fudbaler domaćih Vlatko Šimunec kojeg bi ispad mogao itekako koštati.

Naime, nakon završetka utakmice u tunelu Šimunec se obratio sutkinji riječima: 'Dođi da te je*emo". Za to nije dobio crveni karton, no, ukoliko se dokažu Ivanine tvrdnje, nesumnjivo ga za ovaj seksistički ispad čeka kako kazna HNS-a, tako i njegovog kluba.

Iz Solina još nisu prokomentarisali ovaj skandal, a ne oglašava se ni sam fudbaler čiji je ispad zasjenio utakmicu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na klupi Solina je inače Boris Pavić koji je tokom trenerske karijere imao priliku raditi i u BiH vodeći Vitez, Čelik i Široki Brijeg.

Top Komentari

Keno
ustaska posla
1 0
Chepich
Pa je li otisla?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi