3

Komentari (3)

Kraljkraljeva
Lakrdija i smiješno da smješnije ne može biti . Strašno. Izmišljen penal za domaće, golman brani, Kerep daje čist gol, sudija poništava i kažnjava najboljeg igrača Kerepa crvenim kartonom. Uglavnom, sudija Ramić je reko' da je dobio toliko da ne mora nikad više suditi. A vidjeće ekipe u prvoj ligi TK s kim imaju posla, s kakvim divljacima.
Gari Garinča
To su oni iz Mionice što su prvoj ligi F BiH ganjali sudiju preko njiva a jedna ga nana spasila. Seljoberi nemogu bez muljaže.
Kraljkraljeva
Nema većih divljaka na TK a i šire. Vidjeće ekipe iz prve lige TK s kim imaju posla. Neka se paze kad budu gostovali kod njih, imaju običaj istući gostujućeg igrača poslije završetka utakmice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.