Skandal za skandalom u TK: Trebala im pobjeda za titulu, a u 75. minuti napustili utakmicu

Sloboda iz Kerepa ostaje bez prvog mjesta?

Skandal za skandalom u TK: Trebala im pobjeda za titulu, a u 75. minuti napustili utakmicu

E. Škorić

U Biberovom Polju kod Gradačca danas je trebao da se odigra meč 26. kola Druge lige Tuzlanskog kantona.

Meč se igrao do neke 75. minute, nakon čega je prekinut jer su gosti odbili da igraju. Domaći tim NK Biberovo Polje poveo je sa 1:0 protiv Slobode iz Kerepa, a nakon toga su gosti jednostvno odustali od utakmice i napustili teren.

Smatraju da suđenje nije bilo na nivou i da je sudija Agan Ramić iz Tuzle sa svojim pomoćnicima direktni krivac za njihovu lošu igru i primljeni pogodak. Uz to, u prvom dijelu je domaćin imao penal, ali je golman gostiju iz Kerepa odbranio.

Sloboda iz Kerepa borila se za ulazak u Prvu ligu TK i danas je, u susretu zadnjeg kola, naprosto morala da pobijedi kako bi se plasirala u viši rang, ali sada je očigledno da će ostati bez promocije.

Kako je Omladinac 68 u Mionici savladao Voćar, tako je ovaj tim u zadnjem kolu ulovio prvo mjesto i postao prvak.

Tokom čitave sezone su se klubovi sa područja Gradačca "krvili", žestok medijski rat vodili su se na relaciji Kerep - Mionica, ali prvo mjesto bilo je rezervisano samo za jedan tim.

Inače, kao što možete vidjeti i na snimku ispod, veliki broj navijača gledao je današnji derbi sezone u Drugoj ligi TK, ali je u 75. minuti "nestalo slike".

Top Komentari

Kraljkraljeva
Lakrdija i smiješno da smješnije ne može biti . Strašno. Izmišljen penal za domaće, golman brani, Kerep daje čist gol, sudija poništava i kažnjava najboljeg igrača Kerepa crvenim kartonom. Uglavnom, sudija Ramić je reko' da je dobio toliko da ne mora nikad više suditi. A vidjeće ekipe u prvoj ligi TK s kim imaju posla, s kakvim divljacima.
1 0
Gari Garinča
To su oni iz Mionice što su prvoj ligi F BiH ganjali sudiju preko njiva a jedna ga nana spasila. Seljoberi nemogu bez muljaže.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi