Juniori španskog kluba u šoku

Skandalozna sudijska krađa izbacila juniore Valencije iz LP!

Današnju utakmicu osmine finala Lige prvaka za juniore koju su odigrali Chelsea i Valencia obilježila je skandalozna sudijska greška.

Nakon 1:1 u regularnom dijelu susreta, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a mladim fudbalerima španskog tima nije pripisan regularan gol.

Lopta koju je sa bijele tačke uputio jedan fudbaler Valencije prešla je gol crtu ali se od šipke iza stative vratila u teren. Švicarski suci su pomislili da je to bila stativa i gol nije priznat.

Valencia je nakon jedanaesteraca poražena rezultatom 5:3, a u španskom klubu su opravdano protestvovali. Oglasio se čak i Garry Neville...

"Ovo je skandalozno. Ne mogu da vjerujem šta sam upravo vidio", rekao je trener prvog tima kluba sa Mestalle.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi