Skaut Celtica večeras snima Ibričića

Sve više interesanata

Skaut Celtica večeras snima Ibričića

Adnan Beganović

Nakon što su prema pisanju inostranih medija u posljednjih nekoliko dana interesovanje za usluge bosanskohercegovačkog reprezentativca Senijada Ibričića pokazali Blackburn i Koln, štotski dnevni list Herald danas piše da igrača Hajduka želi i Celtic.

Prema pisanju Heralda, Celtic će na večerašnji susret između Portugala i naše reprezentacije poslati svog skauta, koji po svemu sudeći neće biti jedini koji će u pažljivo pratiti Ibričića.

Aktuelni ugovor Ibričića i Hajduka važi do ljeta 2012. godine, no, sve su veće šanse da ćemo još jednog bosanskoherecegovačkog reprezentativca od januara gledati u nekom drugom evropskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.