Skauti Bayerna upozorili Guardiolu na Hodžića

Ima li su šta vidjeti na Maksimiru

Skauti Bayerna upozorili Guardiolu na Hodžića

Dinamo je u okviru 11. kola HNL-a savladao na domaćem terenu Osijek rezultatom 4:1, a dvostruki strijelac u šestoj ovosezonskoj pobjedi bio je mladi bh. napadač Armin Hodžić. 

Nekadašnji član Željezničara se zahvaljujući novim golovima vratio na vrh liste strijelaca i dodatno napunio samopouzdanje uoči predstojeće utakmice Lige prvaka sa Bayernom. 

"Naravno da sam sretan zbog nova dva pogotka i posebno zbog pobjede. Ovo nam je bitno za samopouzdanje i dobra je priprema za utakmicu koja nas čeka u utorak. Mislim da smo bili bolji tim. Zasluženo smo pobijedili i hvala navijačima koji su nas bodrili", izjavio je Hodžić za klupsku stranicu. 

Predstavnici Bayerna su bili prisutni na utakmici između Dinama i Osijeka, što je u razgovoru za "Sportske novosti" potvrdio i Zoran Mamić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"S obzirom na način kako radi Pep Guardiola, na njegov rad i uspješnost prilično sam siguran da će minimalno dobiti izvještaj ako ne i pogledati cijelu utakmicu", riječi su Mamića, koji je dodao kako su skauti kluba Guardiolu posebno upozorili na Hodžića, te o njemu podinijeli poseban izvještaj.

Guardiola je zasigurno ima šta vidjeti. Hodžić ove sezone briljira u dresu Dinama i njegova forma Modrima daje nadu da neće biti prolaznik u Ligi prvaka. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.