Skauti Celtica pratili drugog igrača, a zapazili Duljevića

Škotski novinar donosi nove informacije

Skauti Celtica pratili drugog igrača, a zapazili Duljevića

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da bi Haris Duljević mogao nastaviti karijeru u Celticu.

Priču je plasirao škotski novinar Richard Wilson koji je tada rekao da Celtic u svojim planovima, pored našeg fudbalera, ima i igrača Partizana Darka Brašanca.

Kako ističe Wilson, Duljević je skautima Celtica 'zapao za oko' za vrijeme nedavno održanog Kirin Kupa u Japanu, na kojem je naša reprezentacija osvojila prvo mjesto.

Fudbaler Sarajeva je pružio odlične partije protiv Danske i Japana a Wilson je istakao da su skauti škotskog velikana tamo skautirali drugog igrača kojeg nije imenovao, ali su na kraju bili zadovoljniji onim što je pokazao Duljević.

Prema istom izvoru, Celtic bi Duljevića mogao dovesti za manje od 1 miliona funti, obzirom da njegov ugovor sa Sarajevom ističe naredne godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li su ovo samo špekulacije ili u njima ima istine, pokazat će vrijeme, ali je jasno da je odlazak Harisa Duljevića u inostranstvo samo pitanje dana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti