Skauti Juventusa u nedjelju bili na Anfieldu: Stara dama kreće po zvijezdu Liverpoola

Tokom trijumfa Redsa nad Tottenhamom

Skauti Juventusa u nedjelju bili na Anfieldu: Stara dama kreće po zvijezdu Liverpoola

A. Čaušević

Neki od najboljih igrača današnjice igraju za Liverpool, posebno se to odnosi na ofanzivni trio Sadio Mane - Roberto Firmino - Mohamed Salah. 

Liverpool je u nedjelju na Anfield Roadu dočekao Tottenham te slavio poslije preokreta sa 2:1 i tako seriju nepobijedivosti na domaćem terenu u ligaškim mečevima produžio na 45 utakmica.

Prema pisanju Tuttosporta na tribinama kultnog engleskog stadiona nalazili su se i skauti Juventusa koji su posmatrali nekoliko igrača.

Skauti Stare dame su s posebnom pažnjom pratili nastup Salaha koji je zabio pobjeodnosni gol za Redse. Istina, bilo je to iz penala.

Nakon prošlosedmične Skupštine iz Juventusa su poručili kako je spreman kapital za dovođenje naredne velike zvijezde nakon što su 2018. stigli Cristiano Ronaldo te ljetos Matthijs De Ligt.

Igrajući za Fiorentinu i Romu Salah je već dokazao svoj kvalitet u Seriji A i zato i ne čudi zašto su Bianconeri krenuli po dovođenje sjajnog Egipćanina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Salah s Liverpoolom ima ugovor do 2023. godine i njegov igrački karton sigurno ne košta manje od 100 miliona eura.

Inače, osim Salaha skauti Juventusa su na Anfieldu pratili i dvojicu igrača Tottenhama Christiana Eiksena i Heung-min Sona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Papci, skauting se vrši nad neprovjerenim igračima, a ne kalibra Salaha. Da ne govorim o glupostima da tim koji lovi naslov prvaka prodaje svog najboljeg igrača.
4 0
Chepich
Hahaha cuj skautirali Salaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi