Marinović dao izjavu u svom stilu, trener Širokog Brijega nije ništa komentarisao

Bez izjave Dine Skendera

Marinović dao izjavu u svom stilu, trener Širokog Brijega nije ništa komentarisao

Eldar Ganibegović

Danas su se u Čitluku sastali Široki Brijeg i Borac (1:2). Nakon utakmice čuli smo komentar Vinka Marinovića, ali ne i Dine Skendera, trenera Širokog Brijega. 

U okviru 29. kola WWin lige Bosne i Hercegovine na stadionu Bare u Čitluku sastali su se Široki Brijeg i Borac. Rezultatom 2:1 pobjedu je slavio tim iz Banja Luke.

Nakon utakmice izjave za TV kamere nisu dali treneri obje ekipe, nego samo trener Borca, Vinko Marinović. U svom stilu je dao šablonsku izjavu. 

"Prije svega čestitam svojim igračima koji su dali maksimum. Poznato je koliko nam je utakmica bila bitna. Uspjeli su doći do tri boda. Vrijeme i teren su otežali i jednoj i drugoj ekipi igru. U početku smo odmah došli do gola, imali još dvije prilike u prvom poluvremenu, nismo ih iskoristili i Široki je iz jedne šanse izjednačio. Brzo smo se vratili, iskoristili prekid koji dobro radimo u zadnje vrijeme. Imali smo još jednu šansu da završimo, nismo, ali zadovoljan sam da smo došli do tri boda koji su bitni za nas."

Izjavu Dine Skendera nismo čuli. O razlozima možemo sigurno naslutiti, s obzirom na to da je bilo dosta komentara na suđenje Dragana Kesića i ekipe. 

Ostaje Borac poslije ove utakmice prvi sa 69 bodova, ima osam više i meč više od drugog Zrinjskog. Široki Brijeg je sedmi s 35 bodova.

Naredno kolo Borcu donosi domaći duel protiv GOŠK-a. Široki Brijeg će u goste kod Zrinjskog u hercegovačkom derbiju.

Danas se igraju još dva meča. Od 17 sati se sastaju Posušje i Zrinjski, dok od 20:45 na Koševu pratimo derbi kola između Sarajeva i Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučer smo ispratili dva meča. Sloga je s 2:0 bila bolja od Zvijezde 09 koja je dobila i dva crvena karotna, dok je Željezničar s 2:1 u Gabeli bio bolji od GOŠK-a.

Kolo se zatvara sutra od 16:30 sati kada se na Tušnju sastaju Tuzla City i Igman.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Ima li veceg jada u svijetu fudbala od Vinka.. pitam se
9 0
ratip irats
Od jadnih izjava trenera borca samo.ste Vi jadniji!!! Vama problem sto Skender nije dao izjavu, a suđenje vec zaboravili!? Bas profesionalno novinarstvo!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi