Selektor Grčke zadovoljan nakon remija na Bilinom polju

Skibbe: Bili smo bolji od 46. do 80. minute

Reprezentacija BiH je na Bilinom polju remizirala protiv reprezentacije Grčke, a konačnim rezultatom 0:0 bio je zadovoljan selektor Grčke Michael Skibbe.

"Bio je ovo veoma zanimljiv meč dvije ekipe koje su se borile za svaki metar terena. Obje ekipe su bile dobre. U prvom poluvremenu je Bosna bila bolja, posebno nakon prekida i kornera. U drugom poluvremenu smo mi igrali mnogo bolje. Od 46. do 80. minute smo bili bolji, stvorili smo dvije velike šanse...Za obje ekipe je i dalje otvoren put u Rusiju", istakao je selektor grčke reprezentacije.

Skibbe je potom govorio i o čvrstoj igri svojih reprezentativaca koja je za posljedicu imala nekoliko povreda među igračima Bosne i Hercegovine:

"Poštujem Baždarevića, a Luliću želim brz oporavak i povratak u Lazio i reprezentaciju. Igrali smo čvrsto, ali i Bosna je igrala tako...Kontrolisali smo utakmicu i ja sam zadovoljan rezultatom."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Čuo sam, ali nisam vidio, da je vaš pomoćni trener udario našeg igrača koji je ostao bez jednog zuba, to nije uredu", prokomentarisao je Skibbe i incident koji se dogodio po završetku utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi