SKK Student poražen na gostovanju

Slaba partija Banjalučana

SKK Student poražen na gostovanju

D. Vejo

Na veoma tijesnom i neizvjesnom gostovanju u Rogatici a u okviru 12. kola Prve muške lige Repubilke Srpske, košarkaši Borca poraženi su rezultatom 60:50.

Od samog starta meča domaćin je nametao svoju igru. Nisu gostima dozvoljavali mnogo prostora da se bahate po terenu te je zbog toga prva četvrtina prošla u znaku domaćina. 

Druga period nastavlja se u istom ritmu. Košarkaši Rogatice lakim poenima dolaze do prednosti i na odmor odlaze s prednošću u svoju korist.

Nastavak meča donosi za nijansu bolju igru domaćina koji pokušavaju stići pozamašnu prednost domaćina. Međutim, gosti se vraćaju, te uz kvalitetnu odbranu i napad ponovo ostvaruju prednost.

U posljednjoj četvrtini, bar kada je u pitanju prvih nekolilo minuta rasplamsala se igra i jednih i drugih, ali gosti nisu dozvolili iznenađenje te tako na plus 10 meč privode kraju.

"Jednostavno nije nas išlo. Mnogo izgubljenih lopti, a statistika govori sve. Imali smo 20 pokušaja šuta za tri poena te isto tako 20 za dva, koje nismo realizovali a što su gosti iskoristili", rekao je za SportSport.ba plejmejker banjalučana Srđan Lukač

Najbolji pojedinac u gostujućem sastavu bio je Srđan Lukić sa 14 postignutih poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi