Škorić: Imamo kvalitet za opstanak u Premijer ligi

Golman Viteza

Škorić: Imamo kvalitet za opstanak u Premijer ligi

Nogometaši Viteza će u subotu gostovati ekipi Borca iz Banja Luke koji je pet kola prije kraja skoro pa završio svoj posao za ovu sezonu.

Plasirani su na 6. poziciji, a jedino što se može promjeniti je pozicija više ili manje. S druge strane Vitežanima preostaje ogromna borba za opstanak. Nakon pobjede nad Zvijezdom u Banja Luci su im također prijeko potrebni bodovi. Sigurno će na velikim mukama biti golman Viteza Josip Škorić koji je oduševio Vitežane dosadašnjim nastupima u klubu.

"Idemo u Banja Luku odigrati najbolje što možemo i pokušati uzeti bod ili bodove. Ne bih volio kalkulirati oko potrebnih bodova za opstanak u ligi, već se trebamo koncentrirat na utakmicu, i ići jednu po jednu. Uvjeren sam da imamo kvalitet za opstanak u PL BiH" izjavio je golman Viteza Josip Škorić za SportSport.ba.

Škorić je na zimu došao u Vitez kao zamjena za dotadašnjeg "broja 1" Aleksandra Živkovića. Ugovorom je vezan do sredine sljedeće sezone uz mogućnost odlaska u slučaju dobre ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.