Skoro 14.000 gostujućih navijača na meču 4. njemačke lige
Foto: Twitter

Svaka čast pristalicama Munchena 1860

Skoro 14.000 gostujućih navijača na meču 4. njemačke lige

Nekada veliki bundesligaš Munchen 1860 već godinama ne uspijeva da se izvuče iz mnogobrojnih problema koji su snašli ovaj klub.

Ne cvjetaju ruže u Munchenu 1860, a ovaj klub se trenutno takmiči u 4. rangu njemačkog fudbala, Regionalliga Bayern. Danas je Munchen odmjerio snage sa drugom ekipom Nurnberga, a navijači kluba su pokazali da njihova ljubav nema granica.

Munchen 1860 je remizirao (2:2) na gostovanju kod Nurnberga II, a iako je njihov klub na niskim granama skoro 14.000 pristalica ekipe Munchena je stiglo na ovu gostujuću utakmicu.

Gosti su nošeni ogromnom podrškom nakon 26. minuta igre stigli do vodstva od 2:0, ali je Nurnberg do kraja ipak uspio izjednačiti i doći do jednog boda.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Inače, Munchen 1860 se trenutno nalazi na prvom mjestu u Regionalligi Bayern, te se navijači nadaju da će se njihova ekipa uskoro vratiti u treći rang njemačkog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi