"Italijani nisu svjesni gdje dolaze"

Škoro pred Atalantu: Samo da se ne ponovi 2002.

2

Komentari (2)

Chupy
Ljudi samo budite realni. Klupski fudbal nam je ko "kurac od ovce"! Šaban liga! Gledam par utakmica nase slavne "premier lige", pa ne mogu da shvatim jel se sta trenira, ima li kakvih trenera da sta pokaze, kaze.....sta i kako itd?! Hvala ti Boze pa ova djeca otisla vani igrat pa imamo nesto malo reprezentacije. Bili bi mi u rangu Malte, San Marina, Gibraltara.
makke07
Da, trenira se vec mnogo godina,uslovi da su nam dobri nisu,kroz ove utakmice moramo promjenit mentalitet taj sto opisujes gubitnicki,jer ako budemo svi stavljali tiket saban liga,liga nevalja ovo ono,pa netrebamo se ni takmicit onda.Ovaj rezultat sto su momci odigrali nema veze sa dijasporom nasom,nego produkt kluba i podcijenjene lige i daja nam neko pravo da mozemo proci dalje .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti