12

Komentari (12)

Maxxx
Pejovic na 10tku a Adukor ili Andrej od pocetka na zadnjem veznom
user1596048881
Šta vam je sa Adukorom jel stigao u Sarajevo. Ps sretno u četvrtak nemojte biti ko Željo da zijani od Krupe i Mladosti. Ps navijam za Želju al sretno.
SarajevoFC
Steta za onog blentu, pogotovo u ovoj utakmici. Ne vjerujem da ce Celtic igrati prljavo ko Crnogorcine, pa i Sloboda i Borac. Svi ovi su od starta krenuli na Rahmana grubo i prljavo znajuci da ce zivci popustit kad tad. Jbg, valjda se frajer promijeni ali tesko.
kenan225
Tss umjesto rahmana i to je to
GiS
Al ce ce se s****ti kad izadjemo u skroz drukcijem sistemu hahahha...
ZukaZu
Glupani. Umjesto Rahmana Djokanovic, samo što će TSS igrati ofanzivno.
pjanke.sa
A ja mislim da ce staviti Velkoskog i da ce igrati ono sto je Rahman igrao. Mora imati Djokanovica da zamjeni TSSa jer ovaj ne moze jos 90 min odigrati.
VenamaHrabrih
Ima Salčina da zamjeni TSS-a. Andrej mora igrati od početka. Da je Aduka prijavljen, ibožepomozi, al budući da nije, TSS će na desetku, a Andrej i Peja na dmf
Arnel925
Svaka čast Rahmanu. Ali protiv Celtica samo moze biti plus da ne igra jer nećemo igrati ofanzivno a opet bi neku glupost napravio.
SarajevoFC
Vjerovatno ce oni napasti od pocetka pa cemo morati igrati povucenije. Bas zato ce i faliti jer cemo sansu traziti u kontrama. Imacemo i mi svojih trenutaka kad cemo mi pritisnuti a ne vjerujem da ce Skoti igrati prljavo ko Crnogorci. Tako da bi i on bio pod manjim pritiskom. Sve u svemu volio bih ipak da igra.
Rajvosa2019
Amar ce faliti to stoji , ali i taj izostatak mozemo sa borbom kompenzirati , svi za jednog - jedan za sve / bice gusto
Zapad
Sta oni znaju mi odemo i sa pejovicem i susicem i djolanovicem. A naprijed tatar ahmo i fanimo fakticki 4 5 1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti