Škripari opet skandirali "Mladina odlazi"

Široki je imao podršku u Zenici

Škripari opet skandirali "Mladina odlazi"

Dino Kurbegović

Nogometaši Širokog Brijega danas su na Bilinom polju rezultatom 2:1 poraženi od domaćeg Čelika. Nije to bila dobra predstava ekipa s Pecare, koja ove sezona cilja na sami vrh Premijer lige.

Brojna pojačanja i ojačavanje igračkog kadra ne vide se nakon sedam odigranih kola, iako je ekipa s Pecare pri vrhu tabele, te su trenutno peti sa 11 osvojenih bodova.

Danas su izabranici Davora Mladine imali i podršku 30-tak navijača popularnih "Škripara", koji su došli na Bilino polje da pruže podršku nogometašima, kako bi izborili povoljan rezultat.

Nakon poraza na kraju utakmice, nekoliko puta su skandirali "Mladina odlazi", nezadovoljni igrom i rezultatima na početku Premijer lige. Široki će u subotu na Pecari dočekati ekipu Mladosti iz Kaknja, a vidjet ćemo hoće li Mladina ostati na klupi kluba, koji po igračkom kadru spada u tri najjače ekipe u Premijer ligi.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.