17

Komentari (17)

Taceoni
Ovo ljuti radi titule iz 1946 pa bojkotuju igru nema šta drugo
Rekorderi
Ramović mi je bio jedan najdražih igrača i sigurno je bio jedan od boljih koji su igrali u Želji u zadnjih 10-ak godina ali ovo danas, mislim da nije ni znao u kojem gradu igra. Van igre totalno. Nevjerojatno kako igrač može propasti zbog "propuha" u glavi. Zajmović, njega bih u ovakvoj formi odmah poklonio Sarajevu. Stevanović, gluplji igrač prema naprijed odavno nije igrao. Kao ni Pavić. Dobra stvar je da je odbrana konačno konsolidovana. Istina, fali nekoliko igrača i ima potencijala da se ovo "zategne" ali sve u svemu, miriše na "porođajne muke" ovo proljeće. Dao Bog da griješim...
BN78
Odavno lošijs ekipa,nije gostovala u Bijeljini.Ekipa Željezničara,će služiti za gol razliku ovim ekipama iz vrha.Teško da Željo može i Evropu izboriz.Utakmica nula bodova,Radnik tipična ekipa koje vodi Slavko Petrović.
Rekorderi
Haj' ne rise sviju ti. Kakva gol razlika, šta baljezgaš?! Jedino nas Borac nadigrao i dao nam 3 gola, ostali, Zrinjski, Tuzla C., Sarajevo da ne spominjem, uzmi pa pogledaj rezultate. A što se tiče vaše ekipe, ako si gledao utakmicu na Grbavici, brat bratu trebali ste proći ko Sarajevo, ali haj', dobili ste ga sa 30-ak m tako da taj go vrijedi kao 3. Danas niste ni vi ništa pokazali kao ni mi. Imali ste nakih dječijih šuteva i to je sve vrijedno spomena.
sviRodjeni
100 hiljada ljudi na proslavi titule iz 46.
Rekorderi
A evo i najjačih Federalaca. Ako ništa ima titula iz Federalne tako da vam trofejna soba ne bude prazna.
Bronhiman
Subasic velika potencijal, Zajmovic ni za druge federalne nije ali dok se ude u ritam bice to top. Ž!
ArminArmindelaa234
Ma bolje i bod za pocetak sezone na teskom gostovanju nego 0
pitaristok
Hahahahahaahahahaha...iskreno da ne lazem,gledao sam i uzivao u antifudbalu koji igrate.
Rekorderi
Samo se ti smiješi a vidjećeš (opet) šta je fudbal kad se sa vama opet sretnemo pa ćemo onda vidjeti hoće li ti biti smiješno ;)
Navijac123
Zajimovic je smesan.Od Stilica se premnogo ocekuje..Lendric moze dati go jefino kad mu se sve "sazvace".Odbrana solidna.Vezni red ne postoji.Sve je to limitirano.Realna borba za mesto br.3..
sema
Asimu mu guzim glupu... Rodu idiotsku od Zaimovica i asmaticara Kajmaka stavio... Pa ovo dijete po krilu za 5 min napravilo vise od Ramovica.
The_maniacs87__
Mali subasic ekstra odigro
Samo_Realan
S ovom igrom ne možemo ni Kalesiju pobjediti
Sako12
Zajmovic nije ni za 5te lige Maroka
Aconcagua
Biće bolje. Samo naprijed.
nedoni46
Oci mi krvare, sta je ovo *****m ti fotbol
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.