Skroman učinak Stipanovića, Buyukcekmece poražen

Turska liga

Skroman učinak Stipanovića, Buyukcekmece poražen

Košarkaši Anadolu Efesa su danas kao gost savladali Buyukcekmece sa 79:52 u okviru 21. kola turskog košarkaškog prvenstva.

Favorizovani Efes je od samog početka utakmice nametnuo svoj tempo i već nakon prvog poluvremena je bilo jasno koji će tim slaviti u ovom duelu (48:23). 

Efes je u drugom poluvremenu imao čak i 35 poena prednosti, ali se Buyukcekmece uspio vratiti i koliko-toliko spasiti katastrofu.

Bh. reprezentativac Andrija Stipanović imao je skroman učinak na današnjoj utakmici, koju je završio sa dva postignuta poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi