Skromna posjeta na Koševu pred meč protiv Mladosti

Ni sunce nije "pomoglo"

Skromna posjeta na Koševu pred meč protiv Mladosti

Endin Čaušević, foto: R. Pašić

Fudbaleri Sarajeva danas igraju pred svojim navijačima protiv Mladosti meč 28. kola Premijer lige BiH.

Nakon poraza u Tuzli od Slobode igrači Sarajeva nemaju pravo na kiks protiv Mladosti jer imaju svega četiri boda više od drugoplasiranog Zrinjskog.

Bordo klub od 17 sati na Koševu dočekuje Mladost koja je gotovo sigurno osigurala opstanak Premijer ligi i bez pritiska stižu na megdan Sarajevu.

Za ovaj meč vladaju skoro idealni vremenski uslovi za igru, ali su tribine stadiona Koševo poprilično prazne. Naravno, glavni razlog za to jeste da je radni dan, te da se meč igra od 17 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adem kozic
Više ljudi meni na rođendan dođe hahaha
0 15
Dobojlija
Lijepo vrijeme ,lijep grad ,radije narod izadje u setnju koja je zanimljivija od ove nase lige .Ja kada pocnem gledati neku utakmicu nase lige odmah zaspim.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi