Škrtel nakon nepunih mjesec napustio Atalantu

Sporazumni raski

Škrtel nakon nepunih mjesec napustio Atalantu

A. Čaušević

Avanturi Martina Škrtela u Atalanti je već došao kraj, izvještavaju italijanski mediji. 

Nakon nepunih mjesec boravka u Atalanati Škrtel je odlučio da napusti klub iz Bergama.

Iskusni štoper koji je svoj najbolje dane u karijeri proveo u Liverpoolu je potpisao sporazumni raskid s članom Serije A.

Škrtel je u Atalantu stigao kao slobodan igrač, očekivalo da se bude važno pojačanje za klub koji će se prvi put takmičiti u Ligi prvaka, ali to se neće desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 34-godišnjak je prilikom dolaska potpisao jednogodišnji ugovor vrijedan milion eura kojeg očigledno neće odraditi. Bio je zadužio i svoj prepoznatljivi broj 37.

Dugi niz godina bio kapiten Slovačke, ali je međunarodnu mirovinu najavio početkom ove godine. Njegova naredna destinacija bi trebala biti poznata u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi