Skupština odlučila: Mujkanović ostaje na čelu Slobode
Mujkanović je u decembru prošle godine ponudio ostavke u svoje ime, ali i u ime svih članova uprave tuzlanskog kluba

Odbijene ponuđene ostavke uprave kluba

Skupština odlučila: Mujkanović ostaje na čelu Slobode

E. Čaušević

U Tuzli je danas održana Skupština Slobode na kojoj je glavna tema bila da li će usvojiti ili odbiti ostavku predsjednika Upravnog odbora Senada Mujakovića.

Mujkanović je sredinom decembra prošle godine podnio ostavku u svoje ime, ali i u ime svih članova uprave tuzlanskog kluba. Upravo je podnesena ostavka Mujakovića i članova uprave bila glavna tema na današnjoj Skupštini kluba sa Tušnja.

Sjednica se održala u zgradi Kantonalne privredne komore u Tuzli, a Skupština je odlučila da odbije podnesene ostavke, te će tako Mujkanović i ostali članovi uprave ostati na svojim pozicijama uz punu podršku Skupštine. Predsjednik Slobode podnio je izvještaj o radu Upravnog odbora. Predstavio je članovima Skupštine rezultate rada, a akcenat je bio na riješavanju dugovanja.

Prvi čovjek Slobode istakao je da su prilikom dolaska u klub zatekli dugovanja od skoro sedam miliona KM, te da su potpisivanjem reprograma na deset godina u protekloj godini uplatili ukupno 209,231 KM.

Uprava Slobode u svom izvještaju, između ostalog, navela je da je mnogo pažnje posvetila vraćanju nagomilanih dugova i stvaranju atmosfere za dobro poslovanje. Kompletan izvještaj možete pogledati u fotogaleriji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pojedini članovi Skupštine danas su razrješeni dužnosti zbog svoje neaktivnosti i bit će izabrani novi članovi.

Također, na Skupštini se raspravljalo i o finansijskom izvještaju o poslovanju kluba u protekloj godini, kao i o izmjenama i dopunama Statuta kluba. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Skupštinu možeš na prste nabrojati to dovoljno govori pravac kluba.
1 0
Jadnimi
Harakiri
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti