13

Komentari (13)

Arnel925
Upravo tako MaDaj. Treba tražiti klub koji igra u Evropi a ne tim koji se bori da ne ispadne iz njemačke lige. Jednom je i München 1860 bio dobar klub i FC Kaiserslautern pa ne ides tamo.
Mirsad1705
Sead najbolje zna gdje mu je bolje, igrati u Šalkeu ili grijati klupu u Arsenalu, a ponajviše zbog trenera koji ne vidi dalje od nosa - pa mu ne treba ofanzivni bek, standardna pojava u svim modernim klubovima.
GigantMostarski
Da kolasinac zna nesto igro bi, ali po sto su se sve njegove mane otkrile kao igracu, on je zakucan na klupu. On nije za epl, nek ide u bundesligu tamo je ionako bio najbolji bek jedne sezone
kajzerfrancbekenbauer
Skonja na magarca kazu. Buaaaahahah
Zeleni_zub
Ide u Sandzak?
MaDaj
Spremni ga dovesti na posudbu i platiti “pola” njegove Plate 2,5 milliona, cijela Plata iznosi 8 milliona.......
Arnel925
Ako to uradi onaj nije sav svoj. Moze da igra u dosta većim klubovima i da bude standardan.
Leo
TiTu
Nije u Arsenalu standardan ,da bude u nekom vecem klubu ...
Adnanos
Vecem klubu od Schalkea!
Adnanos
Lazio, Wolfsburg, RB Leipzig, Sevilla, Roma, itd. Svi su puno veci klubovi od Schalkea trenutno.
realno_govoreci
Leipzig veći,Lazio veći,Roma veća ? Po čemu.Po Historiji sigurno nije. Ako mislis da trenutno stoje bolje onda mozda je i tacno ali veći klubovi sigurno nisu. Malo proguglaj historiju Schalkea
MaDaj
Realno govoreći Nottingham Forest je veći od psga, citija, dortmunda Itd lol ebo vas historija vise, ko gleda u to osim onih koji su pali na niske grane pa im nedostaje... Sead treba izabrati tim koji će se natjecati u Evropi i to je to!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti