Sky Sport objavio: Lukaku se vraća u Chelsea

Čini se da je gotovo

Sky Sport objavio: Lukaku se vraća u Chelsea

Edmir Škorić

Prema pisanju određenog dijela otočkih medija, Romelu Lukaku vraća se u Chelsea.

Sky Sport slovi za ozbiljan medij, a upravo tu je objavljeno da će Lukaku napustiti Everton i ponovo zaigrati u Chelseaju, trenutnom lideru u Engleskoj.

Lukaku je odavno meta Chelseaja, čija uprava je shvatila da je pogriješila njegovom prodajom, pa sada želi da ga vrati. Navodno je Chelsea krenuo u ozbiljne pregovore oko Belgijanca i sada se samo čeka da posao bude završen.

U međuvremenu Lukaku odbija produžiti ugovor s Evertonom i od ljeta želi nove izazove, a čini se da ga je zov vjerovatno novog prvaka najviše zaintigrirao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fantastični napadač ove je sezone u dresu Evertona u 30 premierligaških nastupa postigao čak 21 pogodak, a ukupno je na 32 meča postigao 22 gola i nije čudo što ga traže Plavci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi