4

Komentari (4)

Noone
I de sad, gdje je ovdje poznato kad će se održavati!? Sto lažete
BosnianBeastLEO
Napisu naslov i na kraju postave upitnik.. naravno obavijest na telefonu nije tako dugacka da bi se vidio upitnik. Jer ja licno da ssm vidio upitnik, ne bih ni otvarao . Trazim od vas sviju da se strpite i ne otvarate svasta. Jer ocigledno im uspijeva cim uvijek isto rade
Noone
Takodjer, i ja sam nekoliko puta predlagao da ne komentarišu greške ovih novinara u tekstu jer to namjerno rade. Al eto. Ja jos malo i ovo izbacujem iz upotrebe totalno.
Bulle
Gdje je onaj glupson novinar da ga pitamo s kim ce razigravat 3 iz Bundeslige 2 hocel sa 18 ili 16 tim hahahh bilo je odvala ali sa ovim je napravio iskorak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.