Slaba utakmica i podjela bodova u Torinu

Sampdoria odnijela bod

Slaba utakmica i podjela bodova u Torinu

E. Škorić

Bez ijednog pogotka je prošao duel Torina i Sampdorije u 23. kolu italijanske Serije A.  

U subotu, po običaju, na programu dva susreta Serije A. Prije večerašnje utakmice Napoli - Catania, odigrana je "uvodna" u Torinu.

 

Bio je to duel ekipa koje nisu daleko od opasne zone, pa je bilo jasno da će i jedni i drugi pokušati izbjeći poraz, u čemu su na kraju i uspjeli, a opet daleko sretniji mogu biti gosti iz Đenove.

 

Torino je bio nešto opasniji, imao je više loptu u svom posjedu, ali sve u svemu bila je to blijeda partija i jednih i drugih. Zanimljivo da je ovo prvi put u duelima Torina i Sampdorije da nije bilo pogodaka.

 

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 23. kolo:

Torino - Sampdoria 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti