Slabo odrađen prelazni rok i jako loš izbor napadača uzimaju "danak u krvi" bh. prvaku

Plemići pali u Zenici, mogu li preskočiti Ludogorets?

Slabo odrađen prelazni rok i jako loš izbor napadača uzimaju "danak u krvi" bh. prvaku

Nisu nogometaši HŠK Zrinjskog napravili dobru uvertiru za četvrtak i uzvrat protiv Ludogoretsa u okviru trećeg pretkola kvalifikacija za Europsku ligu. 

Pali su sinoć Plemići na Bilinom Polju protiv borbenijeg protivnika i protivnika koji je više želio ovaj trijumf, sapravši tako sa sebe dobar dio blamaže iz prošlog kola u kom je Čelik na Pecari primio čak šest golova. 

Drugi poraz u četiri kola u domaćem prvenstvu znak je za sve veće nezadovoljstvo među navijačima i simpatizerima mostarskog tima koji sve glasnije, te preko najpopularnijeg načina danas, a to su društvene mreže, zazivaju Mišin odlazak.

No, ruku na srce, sinoć na travnjaku Bilinog Polja su dobrano podbacili i neki igrači od kojih se najviše očekivalo, za toliko mlakosti i bezvoljnosti u igri ne može biti samo trenerova krivica. Sudbinu Zrinjskog sinoć je zapečatio Nermin Jamak, bivši Plemić, koji bi kada gledamo aktualna izdanja Zrinjskog bio od velike pomoći da je ostao u klubu.

Slabije odrađen prelazni rok, te zasada čini se, jako loš izbor napadača uzimaju danak u krvi našem prvaku. Uz rovitog Aćimovića, te indisponirane Bekića i Jovića čini se da bi sada zlata vrijedili olako poslani na posudbu Hajdarević i odnedavno nogometaš Maribora Nardin Mulahusjenović. Jer i ono malo prigoda što Zrinjski stvori, jednostavno nema tko pretvoriti u pogodak.

Realno je reći da Zrinjski ni u prošloj sezoni jedan veliki dio nije briljirao, ali u dosta susreta su Plemići na suhi, individualni kvalitet izmišljali pogotke pa je rezultat prikrivao neke stvari. Sada kada je i to nestalo, nezadovoljstvo je sve veće. Na sve probleme u igri nadovezao se i ogroman broj ozljeda, nekarakterističan za ovaj dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dosta igrača je već i izraubano od ritma igranja srijedom i vikendom, ali s obzirom na kadar i fond igrača kojima Zrinjski raspolaže i sa tim se trebalo bolje kalkulirati. Dobre vijesti uoči gostovanja Ludogoretsa na Pecari za Antu Mišu stižu u vidu povratka velikog broja ozlijeđenih nogometaša, pa bi vrlo vjerojatno svoja mjesta napokon ponovno mogli zauzeti kapetan Stojkić, Galić, Barišić i Rustemović.

Već dugo vremena Ante Miše govori kako Zrinjski nije odigrao još svoju najbolju utakmicu i to je ispod svakog renomea koji je Zrinjski dosad stvarao. Protiv opasnih Bugara će trebati najbolja utakmica i to najbolja u nekoliko zadnjih sezona, a svi oni koji istrče na travnjak Pecare morat će dati 100% od sebe, čak i više. Jučerašnji Zrinjski, tj. Zrinjski s odnosom prema igri od jučer nema što da traži ni protiv kudikamo slabijih protivnika od bugarskog prvaka. Nije problem izgubiti utakmicu, problem je način na koji se ona gubi.

Ako daš sve od sebe, nitko ti ništa ne zamjeri, pa na kraju krajeva ni sam sebi, ali na jučerašnji način - to je već alarmantno. Utakmica na Pecari za tri dana donijet će odgovore na mnoga pitanja. Ludogorets je sjajan ali se u Razgradu vidjelo da se može igrati s njima. Ukoliko daju sve od sebe, s ovim rezultatom se Plemići imaju pravo nadati prolazu. Pravo je vrijeme da Mišina momčad najzad odigra svoju najbolju utakmicu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Komedijaš
Zrinjski je barem 30% slabiji u odnosu na prolu sezonu, pojedini igraci su se ocito zasitili svega, a tu je i umor i preokupacija nastupima u Evropi, zato ce Željo ove godine biti prvak 90%
9 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi