Četvrti uzastopni poraz tima sa Grbavice

Slatka osveta odbačenog igrača: Crnov potopio Želju!

12

Komentari (12)

hr hb
Kako su poceli zavrsit ce ko i velez u drugoj ligi
Honduras
AmerZE1990
Odovicu nije do tebe hahaha
vanja8
Čini mi se da Krupa pobijedi direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH
bebi
A da shvate da Zeljo nije privatni biznis, pa sve ostalo. Bitno da oni vec mjesec mastaju o pauzi i da se “olese” eto to im je tema po lokalnim kaficima (vecini)
vanja8
Dobro Željo grabi ka doigravanju za opstanak,ako ovako nastavi smijesi mu se dogodine borba za titulu prvaka, ali 1.Federalne lige,tu su negdje sa Olimpikom
DamirT
Loš ovaj Želja...HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
Edin Merlin
Hahahahahahahahahahahahahaahhaahahhaahahahahahahahahahahahahahhaahahahhhah
ljiljani_zlatni
Hahahahahahahahhahhahahahhahahahaahhahaahhahahhahaah
Raikkonen
Navijač sam Sarajeva iskren da budem ali pošto sam Sarajlija Želju gotovim tako da ima i takvih pitara odmah da objasnim ako nekome nešto nije jasno. Želim da kažem da je nedopustivo da se sa Željom dešavaju ovakve stvari i pod hitno nešto se mora mijenjati.
Honduras
Popusi kurac to bi ti bilo najbolje
konjnakvadrat
Zeljo institucija,hahahahhahahahha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.