Koliko je realno da Bilić sjedne na klupu Hajduka?

Trenutno je bez angažmana

Koliko je realno da Bilić sjedne na klupu Hajduka?

S. Mlaćo

Slaven Bilić je sasvim neočekivano ostao bez posla u WBA.

Nakon remija sa Manchester Cityjem čelnici kluba odlučili su dati otkaz Biliću, a to je naljutilo navijače koji su mišljenja da je hrvatski stručnjak radio kvalitetan posao.

Bilić je sada slobodan, a odmah su krenula povezivanja sa klubovima. Tako je u prvi plan iskočio Celtic kojem ne ide u posljednje vrijeme.

U isto vrijeme u Hrvatskoj se u kuloarima priča da bi Bilić mogao na klupu Hajduka, no teško će se to desiti.

Dean Računica, član stručnog štaba Bilića za Sportske novosti je jasno govorio na tu temu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

“Realno, stvari stoje tako da Slaven ima ime i ponuda sigurno neće nedostajati. Veliki je trener i velika faca. Svak bi odmah pomislio da Hajduk njega ne može platiti po stvarno tržišnoj cijeni, ali Hajduk je van konteksta plaćanja. Ne može se staviti u kontekst niti jednog drugog kluba na svijetu, tu su prisutne emocije. Ali da budem potpuno iskren, mislim da je u ovom trenutku neizvedivo da Bilić zasjedne na klupu Hajduka", kazao je Računica.

Hajduku ne ide već dugi niz sezona, a treneri se mijenjaju kao na traci.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Nije glup
1 1
user1583752673
Moze li ga Begic platit?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi