Slaven Bilić danas dobio otkaz i odmah dobio ponudu za posao

Ostaje na Otoku?

Slaven Bilić danas dobio otkaz i odmah dobio ponudu za posao

E. Čaušević

Slaven Bilić je sinoć s ekipom WBA osvojio bod na gostovanju kod Manchester Cityja (1:1), a danas je dobio otkaz.

Mnogi su bili iznenađeni što su čelnici WBA odlučili da uruče otkaz Biliću nakon sinoćnje utakmice, a posebno jer ih je on vratio u Premiership. No, očito je da se u Engleskoj takve stvari i ne gledaju previše, te je BIlić od danas bez posla.

No, kako pišu mediji na Otoku to neće dugo potrajati. Već danas su se pojavile špekulacije da hrvatski stručnjak ima zanimljivu ponudu i to iz Škotske.

Navodno, interes za dovođenja Bilića pokazao je Celtic kojem u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje. Rangers bi mogao da prekine Celticov niz od devet uzastopnih titula ukoliko se nešto ne promijeni na Celtic Parku.

Kako stvari stoje Bilić je prva želja čelnika Celtica, a da li će prihvatiti poziv iz Glasgowa ili će uzeti neki odmor ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

bistrik87
Covjek ih vrati u prvu Ligu, a plan je bio da ih vrati za 3 godine, a on ih vratio odmah, i dadnu mu otkaz, ne kontam :/
2 0
vence
Oce ako mu daju vecu platu nego sto je imao u WBA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi