Slaven Bilić jučer nadmudrio Pepa Guardiolu, danas dobija otkaz?

Čelnici WBA žele promjene

Slaven Bilić jučer nadmudrio Pepa Guardiolu, danas dobija otkaz?

Edmir Škorić

Menadžer West Broma Slaven Bilić mogao bi biti smijenjen već u srijedu.

WBA je jučer uspio da osvoji bod na teškom gostovanju kod Manchester Cityja na Etihadu, odigravši 1:1, ali ni to možda neće biti dovoljno da hrvatski stručnjak ostane na klupi ekipe koju je uveo u Premiership.

Klub je pretposljednji na tabeli i čelnici WBA već neko vrijeme raspravljaju o promjeni trenera. Neki od onih priznatijih čelnika kluba bili su za to da se 52-godišnjem Biliću da još vremena, ali vlasnici su odlučni da ga smijene.

"Jako sam miran. Volim svoj posao i uživam u njemu. Vrijedno radim za sebe i svoje osoblje u klubu. Sve ostalo je izvan moje kontrole. Ne brine me što se događa iza kulisa, to nije moja briga", poručio je Bilić, ali brojni izvještaji tvrde da bi već danas mogao postati bivši.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sam Allardyce, Nigel Pearson, Mark Hughes i Eddie Howe navodno su kandidati za zamjenu bivšeg trenera Hrvatske i West Hama.

Top Komentari

samir49
Bosna je za tebe!
6 0
ragge
Uđu u prvu ligu i ne ulože ništa u ekipu, pa onda najlakše trener kriv za sve.. koga god dovedu neće ništa napravit dok se ne uloži u ekipu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi