Bilić ljut na sudije: Sve odluke su protiv nas, osjećamo se kao 'mali'

Minimalno poražen od Manchester Uniteda

Bilić ljut na sudije: Sve odluke su protiv nas, osjećamo se kao 'mali'

S. Mlaćo
WBA koji sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić jučer je poražen od Manchester Uniteda sa minimalnih 1:0.

Jedini pogodak postignut je sa 11 metara, a zanimljiv da je bio ponovljen. Gostujući golman je odbranio, no na asistenciju VAR-a ponovljen je, a onda je Bruno Fernandes ipak pogodio.

Prije toga je dosuđen penal za WBA, no poništen je na asistenciju VAR-a.

“Zaslužili smo više od ove utakmice. Rekao sam to momcima“, kazao je Bilić te se dotakao spornog momenta kada je poništen pogodak njegovom timu.

“Razočaran sam tom odlukom. Osjećao sam se kao da smo “mali West Brom“. Sve ključne odluke su bile protiv nas. Tu sam snimku pogledao i očigledno da je bio penal. Ne znam zašto je sudija promijenio odluku“.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kazao je da je penal za Man. United bio, no da je ranije trebao biti dosuđen faul za njegov tim.

“To je tako. Umjesto da mi vodimo 1:0, mi gubimo 1:0. Igrate još protiv Manchester Uniteda u gostima, velika je to razlika“, dodao je Bilić kojeg vjerovatno čeka i kazna od vodstva Premier lige.

Top Komentari

Fino alla Fine
Postao kao mourino, svi su krivi samo ne on
3 1
green_dragon
Ma nije to valjda opet Manchesteru penal sviran.....koji je to ove sezene 28......koji ciganski klub u pm
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi