Musa ne želi podnijeti ostavku

Čelik upisao novi poraz, navijači nezadovoljni

Musa ne želi podnijeti ostavku

S. Mlaćo

Čelik je danas poražen od Mladosti Doboj Kakanj (0:3), te su tako Zeničani ostali sa veoma malim šansama da i naredne godine igraju Premijer ligu BiH. 

Mladost je u drugom poluvremenu potpuna razbila izabranike Slavena Musa i zasluženo upisala tri boda.

Nakon meča navijači Čelika skandirali su protiv Muse traživši da napusti kormilo kluba.

Ipak on je na press konferenciji nakon meča istakao da neće podnijeti ostavku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ljudi iz kluba će odlučiti za mene, ja nisam problem", kazao je Musa.

Čelik je nakon novog poraza ostao na 11. mjestu sa samo 13 osvojenih bodova, a već u srijedu će u goste sarajevskom Željezničaru.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shekibog
Idi Muso odma,..napusti taj jad.Sto ti je to trebalo da ti ciganija zenicka jebe mater,..jebi im mater s jos jednom namjerno izgubljenom utakmicim i sahrani govnadiju za sva vremena.Imamo mjesto za tebe u KF Rudar.
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi