Slaven iz Živinica traži od NSTK da se pogledaju sporni detalji s utakmice u Odžaku

Smatraju da su pokradeni

Slaven iz Živinica traži od NSTK da se pogledaju sporni detalji s utakmice u Odžaku

E. Škorić

U Odžaku je jučer odigran meč između istoimenog domaćina i Slavena iz Živinica u okviru 4. kola Druge lige FBiH - grupa Sjever.

Odžak je slavio s 3:2, a gosti iz Živinica su se odmah požalili na suđenje i smatraju da je viđena "prava lakrdija".

"Bravo momci za borbu, za igru, za zalaganje na terenu danas smo igrali protiv sudija i bodovi nisu mogli doći.. dva penala za domaćina.. više od 10 minuta sudijske nadoknade gdje sudija svira u zadnjoj minuti nepostojeći penal za domaćina...", tvrde u Slavenu, a za sve krive sudiju iz Gradačca Armina Grbića.

"Očajno suđenje glavnog sudije Gibić Armina "Akija" iz Gradačca, pomoćnici Avdić Halid (Gračanica) i Zlatić Mihret (Brčko). Molimo NS TK da pogledala sporne detalje sa ove utakmice!!", navodi se na stranici Živiničana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi