Slavija i u drugom dijelu sezone sa podmlađenom ekipom

Član Prve lige RS

Slavija i u drugom dijelu sezone sa podmlađenom ekipom

S. Mlaćo

Nogometaši Slavije iz Istočnog Sarajeva vrijedno se spremaju za drug dio sezone u Prvoj ligi RS. U Slaviju se vratio Ratko Dujković koji će biti zadužen za rad sa golmanima, a novo pojačanje je 18-godišnji Luka Milisavljević.

Milisavljević je posljednji angažman imao u Jagodini, te će se sada okušati u Slaviji.

Slavija je u zimskom prelaznom ostala bez Govedarica, Popovića i Tanake, a novih odlazaka prema svemu sudeći neće biti.

Ono što je sigurno jeste da će Dragan Radović i u drugom dijelu sezone na raspolaganju imati veoma mladu momčad, što je svakako veliki izazov i za ovog iskusnog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Slavija je prvi dio sezone okončala na okončala na četvrtom mjestu sa deset bodova zaostatka za vodećim Rudarom iz Prijedora. Drugi dio sezone otvorit će domaćim susretom upravo protiv Prijedorčana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije