Slavija se pojačala sa Pliskom i Papazom
Bljesak

Dolazi i Tanković iz Švedske?

Slavija se pojačala sa Pliskom i Papazom

Fudbalski klub Slavija polako, ali sigurno sastavlja tim za proljetni dio sezone u BHT Premijer ligi BiH.

Najzvučnije pojačanje Slavije u ovom prijelaznom roku je iskusni Dario Purić koji je već trenirao pod rukovodstvom Veljka Dovedana, u narednim danima timu iz Lukavice će saradnju parafirati i 28-godišnji Almir Pliska. 

Dojučerašnji fudbaler Zvijezde je praktično dogovorio sve uslove vezane za prelazak u Slaviju, a to je potvrdio i predsjednik kluba Zdravko Šavija.

"U narednim danima ćemo potpisati ugovor sa Almirom Pliskom. Mislim da smo napravili dobar posao i da ćemo imati mnogo bolji tim u drugom dijelu sezone. Neće ovo biti kraj sa novajlijama", kazao je prvi čovjek Slavije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saradnju sa Slavijom je dogovorio i Predrag Papaz koji je u nekoliko navrata nosio plavo-bijeli dres, a čeka se Nemanja Bošković koji je zadovoljio na probnom radu. Kao novi fudbaleri Slavije još se spominju Armin Tanković i Radovan Vasić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi