Slaviša Bogdanović produžio ugovor s FK Velež
Foto: FK Velež

Ostaje u mostarskom klubu

Slaviša Bogdanović produžio ugovor s FK Velež

Endin Čaušević

FK Velež priprema se punom za sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine koja će startati za manje od mjesec dana.

Rođeni su izborili povratak u društvo najboljih nakon tri godine i imaju cilj da ostvare što bolji rezultat u narednoj sezoni. Velež neće mnogo mijenjati igrački kadar jer su zadovoljni s igračima koje imaju u svom rosteru.

Novi ugovor s Veležom danas je potpisao golman Slaviša Bogdanović. Ovaj 25-godišnji golman je došao u Velež početkom ove godine iz srbijanskog Žarkova i očito je opravdao očekivanja.

Bogdanović je s mostarskim klubom potpisao novi ugovor do ljeta 2021. godine. Pored Žarkova on je još branio za Leotar, Rad, Spartak, Palić, Srem, Borču i Smederevo. U drugom dijelu prošle sezone branio je za Velež na tri utakmice.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
sad mi pade napamet!! nikad necu zaboraviti 91 //velez-zvjezda 3:3//na velezovom stadionu BB!! brat mi isao u vojski!!@, ja ga nisam ispratio!!! bili zajedno mi chs//zealots,, eagelsi,,red furia iz mostarske,,i kod gledam evo se sjecam!!! tad smo navijali na juznom djelu ispod velike trebine!!!ja moca mara Purger ,,ale,,bio je i ica ,,pacov,,cufi,,zuba,,dama!! i bilo je jos raje iz cijelog Mostara!! a mi poslije skidamo zastave chs,, eagelsi,, zealots..red furia!! kosto kazes birvaktile!!!
2 0
chs1975mostar
cujemo se opet raja moram Ici!!!@l evo mi i vi i ja vama probudi emocija nasega Mostara!! LP svima nasim mostrarcima staroj gardi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi