20

Komentari (20)

Eminbos
Gube svi,jeli bolje gledati Željo- Čelik ili Željo- Prirodni park Staniči...
andi
Znali su da ne mogu igrati ako ne plate,,ZAKON JE ZA SVE ISTI,,DOSTA LOPOVA IZ ČELIKA I NJIHOVIH FORA,ako je ŽELJEZNIČAR POPUŠIO 2 MILIONA ZA NEIGRANJE EUROPE ZBOG DUGA IGRAĆIMA I TRENERU NEKA SE SVI NAUĆE DA SE IGRAĆI I DUGOVI MORAJU POŠTOVATI,sklapali su ugovore sa busovaćom i vitezom po 30 hiljada km za igraća iz kantona,a tjerali domaću djecu i pet puta bolje igraće.DRUGA STVAR..gdje je PERĆOLONO STRAŠNI LOPINA ,ZAŠTO ne donese pi#anih 35 hiljada eura i spasi Čelik lakrdije u koju ga je doveo skupa sa Turcima...SRAMOTA.
kn0x
Ovo je zalosno prije svega. Radi nekih 70-80 hiljada da ovo rade u sred lige... Kao prvo trebali su ranije zabranu dati a ne da dodju na Grbavicu i izadji pa onda kao ne moze. I sto jos nema smisla kao rok je do petka da se uplati a tekmu nisu dali odigrati, veliko zasto???
SarajevoHZ
Ako je uprava Celika ovo dozvolila, moralna obaveza im je da mandate stave na ler, organizovati glasanje navijaca Celika, pa ako smatraju da ovi iz uprave nisu uradili nista strasno za ugled i renome Celika, neka nastave gdje su stali. Utakmice se igraju zbog navijaca i oni bi trebalo da daju svoj sud o ovoj situaciji. Nadam se da ce Celik izaci iz ove krize, jer u kakvoj god da je krizi (finansijskoj, rezultatskoj), njemu je mjesto u Premier ligi, jer da se ne lazemo, uz duzno postovanje prema drugim timovima, nije isto igrati u Gabeli, na Otoci ili na Bilinom Polju... Sportski pozdrav...
andi
Taćno ,sve te podržavam,osim da navijaći nešto odluće,pa ta skupina su grobari Çelika,oni 15 godina ne skandiraju UPRAVA NAPOLJE JER SU PLAĆENICI,,HORDE ZLA SU GOSPODA ,KOJA KADA NE IDE I KADA SE PI#A NEKO PO KLUBU I KRADE GA,TJERAJU GA SA SJEVERA DOK GA NE OTJERAJU,,FES DOLE,,BOJA DRESA BOJA FESA,SVAKA ĆAST.
Plavi21
Savez Napolje!
Dobojlija
Savez ti tu nista nije kriv ,svi moraju svoje obaveze izvrsavati ,nema vise gledanja kroz prste
andi
Naravno,,SAVEZ JE TU SAMO POŠTOVAO FIFINE I UEFINE PROPISE,A KADA JEDNOGA DANA I DRŽAVA BIH BUDE MORALA POŠTOVATI NEKE EUROPSKE ZAKONE I PROPISE IMAT ĆEMO I DRŽAVU.
Majstor_ZE
Dobojlija, savez ti ma.m..u yebavo. Poslije Zvijezde09, upravo je savez preko sudije najvise ostetio Celik
Dobojlija
Prvo trebaju ona tri nacionalna supka otici
Rus
Begicu hebem ti familiju I tebi I ostatku saveza.
Dobojlija
Bolje **** familiju turskim lopovima ,gradonacelniku I erdoganu
VelaHavle
@rus Miran budi keru jedan... platice ovo Amaw zenicanima, i mirna Bosna... nd bi mu bilo prvi put
GGAAZZIIJJA
Zato sto si ISKREN, ti si bivsi od SUTRA, sreca tvoja pa imas SVE NA PAPIRU..
Nikoizniceg
SAVEZ NAPOLJE!!
velez mo
NIJE MI JASNO DA SE NEMOZE SKUPITI 100000 MARAKA,STA RADI TURCIN,DOK U KLUB NEDODU NASI LJUDI KOJI VOLE TAJ KLUB NEMA SELAMETA,EVO U NAS SU U SUBOTU IZ ZA****NCIJE NA CRVENOJ NOCI SKUPILI 350000,NADAM SE DA CE TO RJESITI DO PETKA,SRAMOTA BI BILA DA CELIK IZBACE IZ LIGE
Nikoizniceg
Gledajte lakrdiju od suđenja na utakmici Borac - Radnik... SAVEEEEZ NAPOLJE!
Majstor_ZE
Velez mo burazeru, ne radi se o tome. Yebo 100.000 KM, ali nakon toga opet se ispod tepiha izvuku neki dugovi. Ma to s eburazeru moj kralo sistematski se Celik unistavao preko 20 godina od strane sda lopove, svi pomalo capali ko pirane, sad kad su nabili tolike dugove, ko ga y..ebe. Vrijeme je sto kazu latini, da se podvuce crta, da se klub ugasi, da pocne od najnizeg ranga sa novim imenom od nule, pa dokle stignemo. Ovako dalje ne ide. Pozdrav za pravu mostarsku raju i tebe, mada smo se zimus zestoko svadjali
E.Car
Čovjek realan, obaveze se moraju izvršavati. Niko Želji i Borcu nije bio kriv do oni sami. Sretno Čeliku i da se sve sretno završi. Ipak mi je draže gledati utakmicu u Zenici više nego u Kaknju ili Ugljeviku.
Samoiskreno
Fuad Kasumovic zajedno sa mafijom Turskom mora da napusti grad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.