Ozvaničen još jedan transfer na Koševu

Slaviša Radović potpisao za FK Sarajevo!

12

Komentari (12)

nakopitam
@antikomunist SDA je pobijedila samo onda kada se je zajedno sa ''ljudima'' iz takozvanog fk veleez za 100 000 njemackih markica odrekla stadiona pod BB i otjerala seljacine na planinu.
antikomunist
@nakopitam-kopile,ne bih reko da sam tvoju gnjidavu licnost ista pitao..
antikomunist
Slavisa Radovic je strasan igrac. Dobar i fin momak. Da Velez nije vec obezbjedio sebi lijevog beka, ja bi ga najvise opet vidio u nasem dresu. Sigurno jedno od najboljih pojacanja koje je FKS dobio. Sretno Slavisa i nemoj ziv bio Velezu davati onakve eurogolove kakve znas:)
nakopitam
Ovom sljamu vrhunac karijere igranje u sda vrabcici. Jebbem vam mile taldzijske.
antikomunist
nakopitam-de bola vise, kopile nevaspitano, nemoj da nas trujes vise komunisticko pasce!hajde seli u neku stvar vise--kjeste SDA ce tek da pobjedi INSALLAH!A ti crkni ...ovo mjesto nije za takvu kopilad
pjanke.sa
Dosadan je vala dabogsacuva
DOKTOR_GAZ_
Kada je RAZVALJIVAO u dresu Veleza, zalili sto nije u Sarajevu..sad kad je u SARAJEVU, pricaju nije uspio u Litvaniji..ko bi ugodio "NAVIJACIMA IZ INTERESA"? Sretno SLAVISA.
Neutralan78
Sretno majstore
ned.hz
Sretno Slaviša, mitomanijaci na aparatima, pritisak skače redovno
stole
Evo nije mi dobro Bosanski Dinamo doveo Slavisu Marcela ne mogu sebi doci
Ja se nadam da ove što su doveli mogu veliku razliku napraviti ako ništa su kvalitetnija pojačanja nego ljetos.....
789012455
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.