Slaviša Radović potpisao za FK Sarajevo!

Ozvaničen još jedan transfer na Koševu

Slaviša Radović potpisao za FK Sarajevo! · Zvanično

E. Čaušević

FK Sarajevo je nastavio raditi punom parom u zimskom prelaznom roku, a bordo klub danas je predstavio novo pojačanje i kako je SportSport.ba ranije najavio riječ je o lijevom beku Slaviši Radoviću.

Radović je danas zvanično potpisao ugovor s klubom s Koševa i sigurno je da se od njega očekuje da bude veliko pojačanje u nastavku sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je itekako aktivno u prelaznom roku, a Radović je već četvrto pojačanje koje je bordo klub angažovao ovog januara.

Radović je u Sarajevo stigao nakon epizode u Latviji gdje je nastupao za ekipu Liepaje, a sa bordo klubom je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, te je već zvanično predstavljen u prostorijama kluba.

Jasno je da je Radović dobro poznato ime u Premijer ligi jer je s dosta uspjeha nosio dres Veleža, a u našoj zemlji je igrao još za Drinu iz Zvornika, Olimpik i bijeljinski Radnik.

Oglasi

U karijeri je igrao još za Vojvodinu, Voždovac i Zemun, a u Sarajevo stiže kao slobodan igrač nakon što je dogovorio raskid saradnje u Latviji.

Kao što smo naveli Radović je već četvrto pojačanje za Sarajevo ovog januara, a prije toga klub je pojačan stoperom Ilijom Martinovićem, krilnim igračem Almedinom Ziljkićem i napadačem Renanom Oliveirom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović godinama unazad je slovio za jednog od najboljih bekova i defanzivaca uopšte u Premijer ligi.

S obzirom na to da mu latvijski tim nije isplaćivao obaveze iz ugovora, odlučio je zatražiti raskid saradnje i vratiti se u BiH, a Sarajevu je ionako bio potreban bek, pa su se strane brzo dogovorile.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Ovom sljamu vrhunac karijere igranje u sda vrabcici. Jebbem vam mile taldzijske.
3 13
DOKTOR_GAZ_
Kada je RAZVALJIVAO u dresu Veleza, zalili sto nije u Sarajevu..sad kad je u SARAJEVU, pricaju nije uspio u Litvaniji..ko bi ugodio "NAVIJACIMA IZ INTERESA"? Sretno SLAVISA.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi