31

Komentari (31)

007
Nakon blamaže na Grbavici, sa ovim kvazi pojačanjem sada su vec prvaci svemira :)
user1579962154
I Grbavica najavljuje krunu svake godine pa nista, puste želje.Samo puste želje , a zadnji put bili prvaci kad je Ramazan padao na zimu... možda je bolje da Grbavica šuti jer i kad priča ne čuje se od šampiona Sarajeva koji im se smije
rodjak
izabrao covjek veliki i renomirani klub ta nece igrati u nekim plasticnim klubovima nastalim u poslijeratnom periodu bez obzira koliko mu davali .Dobro dosao Slavisa
Klackalica
Hahahahahaha jadan nebio raspitaj se zasto je dosao u Velez i gdje je prvo zelio. Ne lupaj u prazno da ti se ne smiju ljudi
nemozetako
gdje zelio prvo???
rodjak
istina vi ga prvi zvali (on nije nikad ni zelio tamo nego ga vi natezali da dodje i covjek odbio,sta ce te mu vi ) i poslije covjek nakon sto nije naso strani angazman izabrao pravi tim gdje ce biti sretan i gdje ce napraviti dobru karijeru ,ne znam sta je tu sporno,Neka si ih odbio Slavisa ;)
pjanke.sa
Koga je odbio hocete li napisati ba? Jeko ovaj Klackalica?
Realist
Cuj ostajem u BiH ako ne odem u inozemstvo. Pa gdje bi jos mogo ic umjesto te dvije opcije. Slavisa umjesto da u Zrinjskom primas 10 000 KM u Velezu ces max tri ali si na silu guro ic u Njemačku pa kad ti je to propalo svi su dobri klubovi u BiH popunili tu poziciju te ti je ostao samo Velez tako da malo smislenije daji izjave jer se ovdje sve zna.
VictoriasFikret
Ko to ima platu 10.000 KM u Zrinjskom?
VictoriasFikret
Lupaš gluposti.
Sarajlija46
Ne lupa brate.Ja sam Hordas i naravno vise volim Velez od Svinjskog,ali vjeruj mi Sarajevo i Zrinjski imaju najveca primanja.Imao bi on sigurno bar 8 hiljada u Zrinjskom,dok u Sarajevu nemas igraca ispod 5k da igra
BN78
@Realist Svaka ti je na mjestu.Igrao se ,zaigrao i sad kad nije imao kud prvo mu je bio dobar Radnik,ali oni nisu nasjeli na priču da potpiše ugovor za veći novac pošto se na njemu ne može zaraditi,jedino preostalo rešenje mu je bio klub iz Vrapčića.
Realist
Jakovljević 15 000 plus premije Bilbija 12 000 Filipović 8 000 Todorović 8 000 Enin 9 000
Realist
Svi su plus premije
Pikachu11
Lako je pumpati pare u igrace a na stadionu smokva raste iz tribine jbg zar nije sramota davati tolike pare za plate igraca i rentat stadion za evropu?
user1582376900
Imaju 10,al prime 2000.. Hah..cirkus klub
nemozetako
osigurani na 600KM
pjanke.sa
Jehehehehe pa sta ces kad im drzavni vrh Federacije ne smije doci dole da ih oporezuje. Cirkus od drzave.
Zaccheroni
Upisan u knjigu rođenih,dobro dosao Slavisa.
BN78
Džaba ti ta priča Slaviša,ti sa Veležom niti ćeš se radovati trofejima,niti ćeš vidjeti Evrope.Ipak si to mogao samo u Bijeljini.
Hakkinen
@BN78 BOLAN Uhvati se članaka o Beljini jer sada tvoj grad je Beeeljina i ostavi Velež na miru.
Naravno da će mu biti zadovoljstvo igrati za Velež koji je i u ex Yu igrao i naigrao se.
C.Zvezdi,Hajduku, Dinamu , Partizanu zadavao dosta muka a za to vrijeme Radnik i ovi pojedini klubovi igrali republičke lige nižeg ranga ili ti opštinske lige .
I da ne bi na žalost agresije i rata u i na BiH ne bi se čulo za Letotar,Široki, Svinjski pa i za Olimpik ili ti Simin Han.
A ti možeš samo da žališ što si pobjeglica iz glavnog grada .
E čuj Radnik usporediti sa Veležom hahahaha.
Velež je GIGANT za pola ovih klubova što igraju u ovoj kukuruz ligi sada.
L.p sarajlice iz Bijeljine
BN78
@Hakkinen Očigledno da si nešto zamjenio,Fk Velež Mostar i Fk Velež Vrapčići apsolutno nemaju nikakvih dodira,sem što se pokušava napraviti neka lažna poveznica.Fk Velež Mostar je igrao fudbal u Mostaru pod Bijelim Brijegom,a vi ste mali klub iz Vrapčića. FK Velež Vrapčići jednako je Željezničar Srpsko Sarajevo.
Hakkinen
@BN78 pobjeglice iz glavnog grada sada ti šatro bijeljinac? Haj dobro sreća niste svi isti.
Željezničar crpcko Capa**** NIKAD PA NIKAD I OPET NIKAD.
Uhvati se ti opštinskih klubova poput Radnika itd itd.
Vozdra iz Teherana hahahahahaha
007
@Hakkinen 2020 godina, a vi zivite i gajite iluzije iz 1985
Pikachu11
Nemoj se ljutit jbg covjek je izabrao nas da mu je bilo dobro ostao bi u Radniku a vidim nije bajna situacija ni sa ostalim igracima koji hoce da idu iz Radnika. Vidim spominjes Vrapcice kao to bi trebala biti neka provokacija zato sto nam se stadion nalazi van grada kao u vecine europski klubova? Ako Juventusu,Bayernu,Atl.Madridu nisu stadioni u centru znaci li to da oni nisu iz Torina,Minhena,Madrida? Ni vas stadion nije ns bajnom mjestu sjecam se ide direktan TV prenos a iza covje ore sa traktorom kakvi su vsm ono kukuruzi iza stadiona?
nemozetako
ajd ne seri i ne brukaj se. Velez Mostar prije, sada i uvijek. nakazo iz medugorja
Hakkinen
@007 A šta treba?
Ne sjetiti se BMW-a iz Veleža gdje je tutnjao ex Yu a šta je sa Radnikom?Sirokim Leotarom Bog te ne ubio Modričom, posusjem Svinjskim, Simin Hanom????
Ovo nema veze sa ljudima koji žive na tim mjestima i neka niko ne pomisli da sam nacionalista. Kada me dira neko ja sam najgori nacionalista ali sada ne.
Ja realno pišem da nije bilo prokletog rata i agresije na BiH za ove klubove i mnoge klubove se ne bi ni culo ni znalo.
Budite realni a možete prijavljivati Nailovoj materi jer ne vrijeđam nikoga.
Vozdra
Hakkinen
A navijač sam F.K.SARAJEVA a pošto Željezničar je iz mog grada Sarajeva jbg( ja se koljem sa plavima samo sa zezancijom vrijeđanjem nikada NE) A Velež je nešto posebno. Ne radi ovdje da se bilo kome uvlačim nego volim Velež nakon Sarajeva pravo. Kako???? Pa tako jbg.
pjanke.sa
Hakinnen isti smo djettam
user1579962154
Šta se Brukas ? Mlatiš gluposti jer ti je inteligencija ravna sobnoj temperaturi , možda je bolje da se služiš argumentima jer ću te sa njima pokopati
VictoriasFikret
Idemo sad po Efendića i Vrhovca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti