10

Komentari (10)

Je.(b)o vas taj prefiks HŠK u nazivu HŠK Posušje, pa gdje taj klub igra u Hrvatskoj ili u BH. Porucujem svima onima koji nisu Hrvati po nacionalnosti da ne igraju ni za jedan klub u BH koji ima HŠK kao prefiks u nazivu kluba. Takodje da ne mogu da shvatim da ti svi klubovi imaju sahovnicu na grbu fudbalskog/nogometnog sportkog kluba. Na tome treba poraditi Fudbalski Savez BH, ako im se ne svidja neka onda igraju u hrvatskoj a ne u BH. Zamislite da nogometni klubovi u Svicarskoj imaju prefikse u nazivu Italijanski - Nemkacki - Francuski i da svaki od njih ima na grbu sportskog kluba, nemkacku, francusku ili italiansku zastavu. Ovome se stati na put u BH jednom zauvijek na put, ako ti se ne svidja ne moraju ni postojati takvi klubovi. Jednom se zauvijek mora napraviti carski rez u nogometu u BH ili neka ne postoji nikako nogomet u BH, jer ne treba nam nista na pod svaku cijenu.
Sukedzo
Buraz, ko nas pita za zdravlje...
FK Mladost Doboj - Kakanj je izbacena iz BH premijer lige navodno sto nusu imali reflektore, tako isto treba postupiti sa klubovima koji imaju prefiks u nazivu HŠK. Lako je udarati po Bosnjacima - FK Mladost Doboj - Kakanj. a sto ne udarite na klubove sa prefiksom HŠK, kao da su ti klubovi u Hrvatskoj a ne u BH. Nas su prodale ba () lije koje sjede u Fudbalskom savezu BH, sve zbog svog licnog interesa. Ba () lije su najveci korov Bosnjaka.
Deepy
Jesi glup ili se pravis glup? BiH je drzava tri konstitutivna naroda, Hrvata, Srba i Bosnjaka (ranije u Ustavu Muslimana). Sva daljnja prica je rusenje drzavnog Ustava, a vjerujem da to nitkood nas ne zeli? Ili mozda zelis ti? Okani se corava posla. U Njemackoj imas HNK Croatia Berlin, u Australiji Hrvatski klub Croatia Sydney, ili Melbourne Knigs. Imas i srpski White Eagles. U Australiji koja nema konstitutivne narode. Zato nemoj biti glup ili se ne pravi takvim.
SamoSiroki
Nek se prodaju igrači iz Bih lige, nek nam jača liga..
Baco
Ako bude igro ko Brekalo 18 minuta =90000,onda mozda i bude nesto od njega....
Krivaja Zavidovići
Što bi rekao pokojni Čabaravdić: "Reci cifru"!
Zeleni_zub
Jel ovo Wayne Rooney?
plemic
kopirate sarajvo, svaka ćast.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti