Slavko Petrović i Sloboda na meti pljačkaša

Provaljeno u prostorije na stadionu Tušanj

Slavko Petrović i Sloboda na meti pljačkaša

E. Škorić

U noći sa subote na nedjelju nepoznati razbojnik ili više njih upali su u prostore FK Sloboda.

Provala u službene prostorije Slobode na stadionu Tušanj dogodila se od 21:30 sati u subotu do 6 sati ujutro u nedjelju. Dakle, u tom je periodu jedna ili više osoba upala na stradion, s ciljem da ukrade određene stvari.

Na kraju su ispreturane stvari trenera Slobode Slavka Petrovića, kome je nešto od stvari i ukradeno, dok je iz kluba nestala oprema i TV koji se nalazio unutar prostorija koje su provaljene.

Slučaj je prijavljen policiji, koja će pokušati da pronađe počinioca ili više njih ovog krivičnog djela.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Provala u prostorije tuzlanskog stadiona dogodila se nekoliko sati nakon završetka utakmice između Slobode i Čelika (1:1) u trećem kolu Lige za opstanak.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi