7

Komentari (7)

BN78
Mićo Mićić je Krstajiću ostavio Petrovića,da sa klubom potpiše ugovor,medjutim Krstajić samo iz njemu poznatih razloga nije uradio u tom trenutku sa najboljim trenerom u PLBIH.Sam Petrović je rekao da iz Radnika nije otišao zbog para već zbog nečega drugog,odnosno da nisu ispunjeni uslovi koje je Mićo Mićić ugovorio sa Petrovićem koje Krstajić na kraju nije ispunio.Tu je već nastala pukotina izmedju gradske uprave i Krstajića,i od tada se gradonačelnik skoro da nije pojavljivao na utakmicama Radnika.
Rajvosa75
De ba ne mlati praznu slamu seljoberu jedan. Najvise mrzim vas poltrone koji virite iz dupeta gradonacelnika!! Da vam nije bilo tog Krstajica niko živi za vas ne bi znao! Bili ste na ivici egzistencije, pred ispadanjem iz lige, dužni Bogu i narodu . Taj Micic kome si se zabio u ***** vas tu doveo i sad ti seres i lazes po portalu. Mrs stoko prosli biste ko Krupa i Ugljevik i sad ti prosipas lazi. Zbog takvih je jadan ovaj narod.Dodji malo u grad papak jedan i edukuj se
BN78
E,moja papčino sa Kobilje glave ili Hitonja,jada sam ja živio u tom gradu,ti si sa starim svojim cuvao ovce po vuko****nama istočne Bosne.Ti nekom nešto pričaš,i mao prvo morao bih znati da polovinu stanovnika Bijeljine cine stanovnici prijeratnog Sarajeva dok nije bilo takvih musavaca iz brda Foče,Rogatice,Žepe,papak jedan.
Aoki
@BN78 živio ti u Sarajevu ali si poslušan bio i poslušao tvoje ‘velike vođe’ i napustio mrsko Sarajevo. I sad pričaš o prošlosti i palamudiš
SrcuDragaBojaPlava
Ne seri krme ****m te usta
balunv
Samo da se malo zagrije u Bijeljini eto njega u Želju
konjnakvadrat
Vidi ga jes ofalio, pa kazu dobra njemacka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.